Nyheter:

 • 21 MAJ

  Lagerhallen med inbyggd avfuktning

  PMH-Hallens Torrluftslager är en idealisk och energisnål lösning för lagring av fuktkänsligt material. Hallens täta konstruktion gör att den inre miljön kan kontrolleras effektivt genom avfuktning utan behov av värmeisolering eller uppvärmning. Läs mer
   
  Skrivet av Niklas Håkansson
    Nyheter
 • 16 OKT

  7 bra anledningar, varför du ska leasa din lagerhall!

  Att leasa från oss på PMH-Hallen är en smart lösning när ni ska kostnadseffektivisera era lagerbehov. Oavsett om ni ska expandera, förnya, få ner driftskostnaderna eller har ett behov att väderskydda ert material. Så har vi en lösning för er.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
 • 10 OKT

  Ny Hallkatalog 2020/2021

  Vi på PMH-Hallen presenterar stolt vår nya hallkatalog. Den innehåller alla våra Halllösningar med tillval samt användningsområden och mycket mer.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
    Katalog
 • 04 AUG

  Skräddarsydda lagerhallar

  Alla företag vi jobbar med har olika behov och förutsättningar för att deras verksamhet ska fungera optimalt. Tillsammans med er så går vi igenom vad ni behöver för att skapa en lageryta som ska kunna användas på bästa möjliga vis och göra skillnad för ert företag.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
 • 23 APR

  Ny hemsida pmh-hallen.se

  Vi på PMH-Hallen är stolta att presentera vår nya hemsida.
  Den är snabbare, mer användarvänlig och gör det enkelt att gå igenom vårt välsorterade och stora sortiment av hallar och lagerlösningar för ert företag. Vi har fokuserat på att se till att ert företag ska få den bästa informationen.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Niklas Håkansson
    Nyheter
 • 07 APR

  Glad Påsk

  Vi på PMH-Hallen håller stängt för påsk 10-13 april, vi är åter på plats den 14:e april.
  Vi önskar er alla och era familjer en glad påsk!

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Niklas Håkansson
    Nyheter
 • 25 OKT

  Logistik & Transport i Göteborg 5-6 November 2019

  Den 5-6 november 2019  hittar ni PMH-Hallen på Logistik & Transportmässan i Göteborg. I monter A02:09  träffar ni Håkan Persson som berättar mer om våra lagerhallar som lämpar sig utmärkt för lager och logistik e.t.c. PMH-Hallen finns i olika utförande beroende på användningsområde.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Öppetider
 • 24 OKT

  EURO EXPO IndustriMässa i Kiruna 6-7 november

  På Industrimässan i Kiruna den 6-7 november träffar ni Peter som visar upp PMH-Hallen och berättar mer om våra lagerhallar som lämpar sig utmärkt för lager och logistik e.t.c. PMH-Hallen finns i olika utförande beroende på användningsområde.

   

   

   Läs mer
   
 • 26 SEP

  Logistics & Distribution i Stockholm 2019!

  Den 2–3 oktober är det dags för Stockholms viktigaste event för logistikbranschen! Besök oss i monter monter L:04. På plats finns Peter Stigsson som representant för PMH-Hallen. Läs mer
   
  Skrivet av Sonny Karlsson
    Logistik
 • 10 JUL

  Semestertider 2019

  Vi önskar alla kunder, kollegor & leverantörer en riktigt skön & avkopplande sommar! Vi håller semesterstängt vecka 29 och 30. Vi är återigen på plats måndag den 29:e juli. Ha en skön sommar!

   Läs mer
   
  Skrivet av Sonny Karlsson
    Logistik
    Nyheter