Nyheter:

 • 04 SEP

  Ny lagerhall till EUROFORM Plastic System Solutions

  Vi på PMH-Hallen är stolta att leverera ny lagerhall till EUROFORM Plastic System Solutions. Hallen mått är 30x80x6,0 m. Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
 • 02 MAR

  Hyrhall – Den bästa lösningen för temporära lagerbehov

  När man behöver tillfällig lagerförvaring är en hyrhall från PMH-Hallen en snabb och ekonomisk lösning. Den t.ex. användas till lager, försäljnings-, produktions- och utställningslokal.

   Läs mer
   
    Nyheter
 • 02 MAR

  7 bra anledningar, varför du ska leasa din lagerhall!

  Att leasa från oss på PMH-Hallen är en smart lösning när ni ska kostnadseffektivisera era lagerbehov. Oavsett om ni ska expandera, förnya, få ner driftskostnaderna eller har ett behov att väderskydda ert material. Så har vi en lösning för er.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
 • 14 OKT

  Besök PMH-Hallen på Logistik & transport 8-9 november 2022

  Kom och träffa oss på PMH-Hallen på Logistik & transport 8-9 november 2022. Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
    Mässa
    Nyheter
 • 04 JAN

  Vi söker Cadritare

   
  Skrivet av Niklas Håkansson
    Nyheter
 • 08 NOV

  Referens - Kundcase Joma AB

  Joma AB är en av Sveriges ledande leverantör inom beslag & skalmursinfästning till byggbranschen med säte i Målskog utanför Gnosjö. Joma stod inför ett kommande behov att utöka sitt lager. Man tittade på olika alternativ men kom framtill att en lagerhall från PMH-Hallen var bästa lösningen.

   

   Läs mer
   
    Nyheter
 • 21 MAJ

  Lagerhallen med inbyggd avfuktning

  PMH-Hallens Torrluftslager är en idealisk och energisnål lösning för lagring av fuktkänsligt material. Hallens täta konstruktion gör att den inre miljön kan kontrolleras effektivt genom avfuktning utan behov av värmeisolering eller uppvärmning. Läs mer
   
  Skrivet av Niklas Håkansson
    Nyheter
 • 10 OKT

  Ny Hallkatalog 2020/2021

  Vi på PMH-Hallen presenterar stolt vår nya hallkatalog. Den innehåller alla våra Halllösningar med tillval samt användningsområden och mycket mer.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
    Katalog
 • 04 AUG

  Skräddarsydda lagerhallar

  Alla företag vi jobbar med har olika behov och förutsättningar för att deras verksamhet ska fungera optimalt. Tillsammans med er så går vi igenom vad ni behöver för att skapa en lageryta som ska kunna användas på bästa möjliga vis och göra skillnad för ert företag.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Andreas Ling
 • 23 APR

  Ny hemsida pmh-hallen.se

  Vi på PMH-Hallen är stolta att presentera vår nya hemsida.
  Den är snabbare, mer användarvänlig och gör det enkelt att gå igenom vårt välsorterade och stora sortiment av hallar och lagerlösningar för ert företag. Vi har fokuserat på att se till att ert företag ska få den bästa informationen.

   

   Läs mer
   
  Skrivet av Niklas Håkansson
    Nyheter