Tillval Logotyp / TryckTillval Logotyp / TryckTillval Logotyp / TryckTillval Logotyp / TryckTillval Logotyp / Tryck

Logotyp / Tryck

Utöver kostnadseffektiv lagringsyta är PMH-Hallen ett utmärkt sätt att profilera och marknadsföra sitt företag med logotype eller tryck som syns långa vägar.

• Matcha er företagsprofil
• Profilera ert företag längst vägen
 
 
 
 

Lagerhallar med ert firmanamn eller logotype

PMH-Hallen har stora släta ytor som lämpar sig mycket väl för tryck av firmanamn eller logotype. Färgvalet och design av duken kan anpassas efter era önskemål även med hänsyn till firmalogon.


PMH-Hallen blir oftast en blickpunkt från vägen eller på det område där den står uppställd. Färger i kombination med en logotype på duken kommunicerar företagets profil.

 

Det underlag som vi behöver för att lämna ett kostnads och utformningsförslag är en EPS-fil (vektoriserad) på er logga.

 

Det finns två alternativ att applicera tryck på duken. Det ena är en påsvetsad, printad lös banderoll. Fördelen med denna är att den går att komplettera i efterhand med och är enkel att byta.

 

Det andra alternativet är att man målar direkt på hallduken. Fördelen med denna är en längre hållbarhet jämfört med printad. Fördelen med denna är att den går att komplettera i efterhand med och är enkel att byta. 

Se film för Logotyp / Tryck
 
Tryck på lagerhall
 
 
 

Ladda ner broschyrer för Logotyp / Tryck

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.