Tillval BelysningTillval BelysningTillval BelysningTillval BelysningTillval Belysning

Belysning

PMH-Hallen kan med fördel förses med industriarmaturer. Vår lösning är komplett modulbyggd för lagerhallen med kabel och ljuskälla för snabb montering.

  • Ljus anpassat efter högre takhöjd
  • Snabb montering
  • Finns som konventionella armaturer
  • LED-armaturer
 
 
 
 

Belysningslösningar och Industriarmatur till lagerhallar

PMH-Hallens ljusa tak gör att det är ljust inne i lagerhallen dagtid, men för att få ljus i hallen under dygnets mörka timmar behöver man installera en extra belysning. PMH-Hallen kan utrustas med belysning som levereras komplett monterad på en stålwire upphängd i fackverksstommen.

 

PMH-Hallen använder som standard en enkel 44W, IP65 LED armatur med stomme i polykarbonat. Som alternativ har vi även en konventionell industriarmatur 2x54W (IP23) med stomme av olackerad aluzinkplåt samt en reflektor av semidiffust högeffektivt material.

 

Belysningen levereras komplett med kabel och ljuskälla för snabb montering på stålvajern. Vi monterar, hänger upp och kopplar ihop armaturerna och avslutar med en kabel med stickkontakt ner till marknivå. Härifrån kopplar kund själv in till ett vägguttag eller alternativt till en central med önskad styrning.


Vi har även möjlighet att leverera anpassad belysning enligt kundens önskemål och IP klass för korrekt luxtal och fuktskydd. PMH samarbetar med en av de ledande armaturtillverkarna för bästa kvalitet, allt enligt kundens önskemål

Ladda ner broschyrer för Belysning

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.