Tillval DörrarTillval DörrarTillval DörrarTillval DörrarTillval Dörrar

Dörrar

Dörrar till våra lagerhallar efter era behov och önskemål. Vanliga gångdörrar kan placeras på både på lång- och kortsidorna.

  • Isolerade
  • Inåtgående eller utåtgående
  • Fristående eller integrerad i port
 
 
 
 

Dörrar för lagerhallar enligt dina önskemål

PMH-Hallen kan utrustas med dörrar enligt era önskemål och gällande normer för utrymningsvägar.  Inåtgående eller utåtgående, isolerade, fristående eller integrerad i en port. Specialmått på förfrågan.

I PMH-Hallen kan en gångdörr placeras utmed hallens lång- eller kortsidor och monteras i en varmgalvaniserad stålram.


Gångdörrar kan integreras i hallens portsystem för enkel genomgång när porten är stängd. Gångdörrar kan levereras i vänster och höger utförande.

Gångdörren är tillverkad av processlaminerad sandwichpanel, med ett ytter- och innerskikt av lackerad, varmgalvaniserad stålplåt. Den är som standard utrustad med dörrstopp/dörrstängare och med gummitätningar av EPDM-gummi. Gångdörrar levereras komplett med låskista och trycken, dock utan cylinder, för att ni ska kunna använda egna cylindrar till befintliga nycklar. Beslag monterade på gångdörrarnas portblad av elförzinkat och pulverlackerat stål. Allt för bästa rostskydd och finish.

Dörrarna kan även utrustas med isolerglasfönster i olika standardstorlekar.

Samtliga dörrtyper kan levereras i ett antal standardfärger.

Se film för Dörrar

Ladda ner broschyrer för Dörrar

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.