Tillval PortarTillval PortarTillval PortarTillval PortarTillval Portar

Portar

Våra lagerhallar utrustas med skjutportar, vikportar, takskjutsportar enligt önskemål och behov.

  • Kundanpassade
  • 3 till 8 meter bredd som standard
  • Specialmått på förfrågan
 
 
 
 

Skjutportar, vikportar och takskjutportar till lagerhallar

PMH-Hallen kan utrustas med portar helt efter era önskemål och behov. Skjutportar, vikportar och takskjutportar, manuella och elektriska med säkerhetsfunktioner enligt gällande bestämmelser för portar i hallbyggnader. Portar kan levereras från 3 upp till 8 meter som standard. Specialmått på förfrågan.

 

PMH-Hallen utrustas som standard med manuella vikportar anpassade efter era behov. Vikportar är som standard utrustade med en infälld gångdörr.

 

En vikport är en välisolerad, tät och robust lösning på en port med god funktion och lång livslängd. I en hallbyggnad minimerar vikporten utrymmet som krävs både invändigt vid tak samt vid sidorna. Vikportar kan monteras både inåtgående och utåtgående efter era önskemål. Vikportar kan med fördel även utrustas med fönster.

 

PMH-Hallen kan också levereras med motordrivna rull- eller takskjutportar helt anpassade efter era behov och hallens utformning, med eller utan automatik. Takskjutporten går upp under taket när den öppnas, vilket därmed ger fritt utrymme i och omkring portöppningen, takskjutporten är utformad för att minimera utrymmet som behövs runt om portöppningen. En takskjutport kan levereras helt täckt eller delvis glasad alternativt helt glasade för optimalt ljusinsläpp och bättre insyn.

 

Skjutportar kan med fördel användas om hallen står i en tuffare miljö. På grund av den enkla konstruktionen blir den lite driftsäkrare än andra portar. En annan fördel med skjutport, är att den tar minimalt med utrymme inne i hallen.

 

Samtliga porttyper kan levereras i ett antal standardfärger. 

Ladda ner broschyrer för Portar

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.