Portar

Våra lagerhallar utrustas med skjutportar, vikportar, takskjutsportar enligt önskemål och behov.

  • Kundanpassade
  • 3 till 8 meter bredd som standard
  • Specialmått på förfrågan
Dela:

Skjutportar, vikportar och takskjutportar till lagerhallar

PMH-Hallen kan utrustas med portar helt efter kundernas önskemål och behov. Skjutportar, vikportar och takskjutportar, manuella och elektriska med säkerhetsfunktioner enligt gällande bestämmelser för portar i hallbyggnader. Portar kan levereras från 3 upp till 8 meter som standard. Specialmått på förfrågan.

 

PMH-Hallen utrustas som standard med manuella vikportar anpassade efter kundens behov. Vikportar är som standard utrustade med en infälld gångdörr.

 

En vikport är en välisolerad, tät och robust lösning på en port med god funktion och lång livslängd. I en hallbyggnad minimeras vikporten utrymmet som krävs både invändigt vid tak samt vid sidorna. Vikportar kan monteras både inåtgående och utåtgående efter kundens önskemål. Vikportar kan med fördel även utrustas med fönsterlösningar

 

PMH-Hallen kan också levereras med motordrivna rull- eller takskjutportar helt anpassade efter kundens behov och hallens utformning, med eller utan automatik. Takskjutporten går upp under taket när den öppnas, vilket därmed ger fritt utrymme i och omkring portöppningen, takskjutporten är utformad för att minimera utrymmet som behövs runt om portöppningen. En takskjutport kan levereras helt täckt eller delvis glasad alternativt helt glasade för optimalt ljusinsläpp och bättre insyn.

 

Samtliga porttyper kan levereras i ett antal standard färger

Ladda ner broschyrer för Portar