Tillval FönsterTillval FönsterTillval FönsterTillval FönsterTillval Fönster

Fönster

Fönsterlösningar till en lagerhall kan vara praktiskt om man exempelvis använder lagerhallen som bilhall eller försäljningshall och vill få in mer dagsljus.

  • Transparenta plastfönster i dukklädd lagerhall
  • Isolerglas fönster ( Thermohal / Plåthalll )
  • Fönster i portar & gångdörrar
 
 
 
 

Fönsterlösningar till lagerhallar

PMH-Hallen kan utrustas med olika typer av fönster för att få in mer behagligt dagsljus i lokalen eller för att erhålla en naturlig insyn i lokalen vid t ex en bilhall. Enkla plastfönster direkt i duken, eller 3-glas isolerfönster i en PMH Thermohall är endast några förslag på en bra fönsterlösning.

I PMH-Hallen kan fönster placeras helt efter era önskemål och behov, både utmed hallens lång- eller kortsidor.
Det enklare plastfönstret är en integrerad del av hallens duk på sidorna, anpassade för att ge ett behagligt ljusinsläpp och en naturlig insyn i lokalen.

Fönster med isolerglas monteras i första hand ihop med en PMH Thermohall, där fönstrets U-värde kommer väl till användning. Isolerglasfönster monteras i en varmgalvaniserad stålram.

Portar och gångdörrar kan med fördel utrustas med isolerglas direkt från leverantören vilket är mest effektivt och ekonomiskt.

Ladda ner broschyrer för Fönster

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.