PMH-Hallen, den flexibla lösningen på Era lokalbehov!

FÖRETAGSDATA

 
PMH International AB bildades 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Idag ingår vi i den internationella teknik- och industrikoncernen Indutrade AB som är ett börsnoterat bolag på Nasdaq OMX. Affärsområde Industri- och Lagerhallar, konstruerar, tillverkar och säljer PMH-Hallen för lager, produktion samt uthyrning. PMH bedriver även tillverkning, handel och försäljning av effektiva och rationella lyftlösningar.

MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING

 
PMH har under årens lopp levererat ca 4000 plasthallar främst i Sverige, men även till övriga delar av världen. PMH erbjuder nyckelfärdiga hallbyggnader med snabba och rationella montage. Våra tekniska projektledare borgar för att nöjda kunder får rätt produkt i rätt tid.
 

KVALITÈ OCH MILJÖ

 
PMH-Hallen är en hallbyggnad produceras i samarbete med erfarna underleverantörer. Stålstommen tillverkas i en höghållfast stålkvalité som varmförzinkas. Den plastbelagda, lackerade polyesterväven levereras från ansvarskännande producenter, där ISO 9001 och ISO 14001 ingår som en naturlig del i tillverkarens verksamhet. PMH-Hallen kan som produkt återvinnas ur ett miljöcykliskt perspektiv.
 

KONSTRUKTION & KONFEKTION;

 
PMH har egen konstruktionsavdelning där utveckling, beräkning och ritningsframtagning (3D CAD) sker enligt gällande normer och bestämmelser. Konfektionen av den plastbelagda, lackerade polyesterväven sker huvudsakligen i Europas största produktionsenhet, Kungsäter Industri AB, som är ett delägt bolag till PMH.
 

STARKA SKÄL FÖR ATT VÄLJA PMH-HALLEN!

 
 
  • Låg anskaffningskostnad.
  • Kort byggtid.
  • Stor, fri golvyta utan pelare.
  • Kan isoleras eller avfuktas.
  • Underhållsfritt material.
  • Lätt att bygga ut eller flytta.
  • Kan erhållas i valfri längd eller bredd.
  • Köp - Hyr - Hyrköp - Leasing.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

VI ÄR EN DEL AV INDUTRADE

Indutrade, en internationell teknologi- och industrigrupp som utvecklar och förvärvar företag kända för sin höga tekniska expertis och förmåga att skapa starka, långvariga relationer med kunder och leverantörer. Indutrade driver verksamhet genom mer än 200 dotterbolag och har cirka 9 100 anställda i över 30 länder på sex kontinenter. Gruppens försäljning under 2022 uppgick till 27 000 MSEK.