Isolerat lagertältIsolerat lagertältIsolerat lagertält

Isolerat lagertält

Vi erbjuder isolerade lagertält och uppvärmda tälthallar vid behov utav lagring av temperaturkänsligt material eller som arbetsstation och plocklager m.m. Med ett isolerat lagertält från PMH-Hallen får ni ett kostnadseffektivt alternativ till skillnad från en kommersiell byggnad. Våra isolerade lagertält har ett högt isoleringsvärde.

 

✓ Över 40 år i branschen

✓ Över 3000 levererade lagerhallar sedan 1974

✓ Underhållsfritt material

✓ Kostnadseffektiva lösningar

✓ Korta leveranstider

 
 
 
 

Isolerade lagertält och tälthallar

Vi erbjuder skräddarsydda isolerade lagertält och lagerhallar vid behov utav lagring av råmaterial, halvfabrikat eller färdiga detaljer. Våra isolerade lagertält fungerar även perfekt som plocklager och logistiska lösningar. Det är du som kund som bestämmer ändamålet och vi på PMH-Hallen skräddarsyr rätt lösning för ändamålet.

 

 

Isolering med högt isoleringsvärde 

Lagertältens insida kläs med en isolerad innerduk som fästes i stålstommen (Se tältlagrets stålstomme på bild nedan). Isoleringen består av polyester som säkerställer lång livslängd samt bibehållen isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer. Lagertälten har ett beräknat U-värde 0,4W/m2C som standard. Isoleringens tjocklek på lagertälten kan ändras om annat U-värde önskas.

 

 

Självbärande Stålstomme 

PMH-Hallens konstruktion har självbärande stålstomme som ger en ljus och öppen pelarfri arbetsyta. Det isolerade lagertältets finns i ett antal standardbredder: 8-10-12-15-18-20-24-30-36-40 meter. Längden tillverkas i 4-meters sektioner. Dessa mått kan kundanpassas vid behov. Se exempelbilder på konstruktion nedan för våra isolerade tält.

 

Isolerat lagertält konstruktion
Isolerat lagertält konstruktion framifrån
Isolerat lagertält konstruktion sidvy
Isolerat lagertält konstruktion ovanför

Varför välja lagertält/lagerhall med isolering från PMH-Hallen

Med över 40 års erfarenhet och 3000 levererade lagertält sedan 1974 så ingår alltid vår erfarenhet och den expertis som krävs för varje enskilt projekt när ni väljer ett isolerat lagertält från oss. Den stora fördelen med våra isolerade tält är att isoleringen sitter på insidan av ramarna. Med isoleringen på insidan bibehåller isoleringen sin funktion och skyddas bättre jämfört med isoleringen på utsidan då denna kan komma att pressas ihop vid t.e.x snöbelastning och förlora sin isoleringsförmåga.

 

Temperaturkänsligt gods / Isolerat plocklager / Lager

PMH-Hallen isolerade tältlager är perfekt för temperaturkänsligt gods och lager. Det kan tex råmaterial som metaller som väntar på produktion som behöver hålla en viss temperatur för att inte börja kondensera när de kommer in i värmen. Vårat isolerade tält fungerar även perfekt som ett uppvärmt plocklager som avger en behagligt tempratur för såväl medarbetare och temperaturkänsligt gods. 

 

Våra isolerade lagertält är tillverkade av standardmoduler som möjliggör stor valfrihet av bredd, längd och höjd för er som kund.

 

Nedan är exempelbilder på en isolerad lagerhall/lagertält insida.

Insida lagertält
Upplyst insida av lagertält
port på insidan av isolerat lagertält
pallar i isolerad tälthall

Lagertälts ytskikt invändigt

Den isolerade tälthallens insidas ytskikt är tillverkat av en kraftig pvc-duk som är flamskyddande. Det isolerade lagertältets insida kommer som standard med vit insida för att hålla en ljus interiör. Trots den isolerade innerduken, fungerar det utmärkt att fästa inredning på insidan av hallens stålstomme.

 

Lagertälts ventilation

Som standard levereras det isolerade lagertältet med elektriska aerotemprar. Dessa placeras med ett riktat luftflöde för ett jämnt värmeflöde och frisk luft. Placeringen är självklart beroende på hallens storlek.

Storlek och tillval

Det isolerade tälthallens konstruktion har självbärande ramar som ger en pelarfri golvyta. Vårt isolerade tältlager kan tillverkas i en spännvidd upp till 50 meter i valfri längd.

 

Beroende på verksamhet och ändamål så kan det isolerade lagertältet utrustas och skräddarsys med olika tillval. Vi erbjuder allt från industriarmaturer för belysning, avfuktare för en kontrollerad hallmiljö till logotype / tryck på den isolerade tälthallen, och t.o.m pallställ om behovet finns. Har ni särskilda önskemål angående tillbehör och utrustning för ert tältlager? Tveka inte att använda oss som bollplank.

Isolerad tälthall med port
Isolerad tälthall med port och dörr
Isolerad tälthall med förbindelsegång
Isolerad tälthall

Se film för Isolerat lagertält

 
PMH-Hallen, en vy från ovan
Många av våra kunder väljer PMH-Hallen för kvalité, flexibilitet och den låga investeringskostnaden. När ni väljer PMH-Hallen så hjälper vi er hela vägen med bygglovshjälp, projektering och montage. Se filmen en PMH-Hall från ovan »
 
 
PMH-Hallen, som löser Era lokalbehov
PMH-Hallen, den svensk konstruerade lagerhallen. Marknadsledande i över 40 år! Vi har ett stort utbud av lagerhallar och hjälper gärna till att finna den bäst lämpade hallen för ert behov. Se filmen om varför välja oss »
 

Ladda ner broschyrer för Isolerat lagertält

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.