Lagerhallar

Flexibla lösningar för lager- och lokalbehov

PMH-Hallen är den svenskkonstruerade kvalitetshallen för lager, industri och uthyrning. Vi har under våra år levererat mer än 4000 hallar till nöjda kunder. Med våra lagerhallar erbjuder vi er en flexibel och praktisk lokallösning med kort byggtid. Hallen kan erhållas i valfri längd och bredd samt har en fri, ljus golvyta utan pelare. Vi har ett stort utbud av kundanpassade lösningar och hjälper gärna till att hitta den bäst lämpade hallen för era behov. PMH-Hallen – när du vill ha kvalitet!
 
 

Köp lagerhall - hyr eller leasa!

PMH-Hallen går att finansiera på olika sätt. Vid kortare behov av en standardhall finns möjligheten att hyra ur vårt urval av moduler. Det är en snabb, flexibel och ekonomisk lösning. Vi har en kort leverans- och byggtid på vår hyrhall. Tidsperiod bestämmer ni själva och det är lätt att förlänga hyrtiden om det behövs. Leasa med fördelaktiga villkor. Är behovet av en hall längre, kan finansiering ske genom leasing. Det är ett sätt att frigöra kapital till andra investeringar där inte möjlighet till leasing finns. Leasingperioden varierar mellan 36-60 månader med ett restvärde på 10%. Vi tillhandahåller alla kontakter och underlag till er avseende leasingen. Denna hantering brukar gå väldigt smidigt genom våra upparbetade och långvariga kontakter. Givetvis finns alltid möjlighet till direktköp. Vid både köp och leasing kan hallen skräddarsys helt efter era önskemål och behov.
 

Storlekar på våra lagerhallar

Våra lagertält och plasthallar kan fås i ett antal standardbredder. Dessa är bredder är 8-10-12-15-18-20-24-30-36-40 meter. Vill ni ha en annan bredd än dessa, så går det att ordna, fråga oss. Längden är som standard uppdelad i 4-meters intervaller och går att bygga på så långt man vill. Behöver man en längd som inte är enligt standard, för att tex anpassas till befintliga byggnader eller dylikt, så kan enstaka ramavstånd ändras. Fråga oss om detta.
 

Höjd på lagerhallen
Höjden som vi anger avser den fria höjden ute vid sidan, under fackverket. Detta är den lägsta fria höjden inuti hallen. Denna höjd går att få som standard i jämna meter steg, tex 3-4-5-6 osv. Den fria höjden i mitten av hallen blir högre, och den styrs av hallens bredd; ju bredare hall, desto högre takhöjd. Konstruktionen har inga hindrande pelare eller dragstag som begränsar den fria höjden. Därmed kan utrymmet utnyttjas ända upp till takstolen.

Våra hallar anpassas efter era önskemål.

Lagerhall, stålhallar & Lagertält - PMH-Hallen den svensk konstruerade kvalitetshallen för lager, produktion och uthyrning, marknadsledande i mer än 40 år. Med våra lagerhallar, lagertält och tälthallar kan vi erbjuda er en flexibel och praktisk lokallösning. Lagerhallen kan erhållas i valfri längd och bredd samt har en fri, ljus golvyta utan pelare. Vi har ett stort utbud av plasthallar och bistår gärna till att finna den bäst lämpade hallen för Ert behov. Läs mer om våra olika typer av hallar – lagerhall, förrådstält, plåthall, lagertält och tälthall.