Användningsområde EmballagelagerAnvändningsområde EmballagelagerAnvändningsområde EmballagelagerAnvändningsområde EmballagelagerAnvändningsområde Emballagelager

Emballagelager, Pallager & pallförvaring

PMH-Hallen kan anpassas som emballagelager och pallförvaring för  transport och logistikkedjan. Hallen fungerar utmärkt för att lagra träpall, plastpall, pallkragar, engångsemballage och returemballage.
 
 
 
 

Ekonomiskt emballagelager, pallager och pallförvaring

Pallager och emballagelager passar kunder med höga krav på vilket emballage som används för frakt och hantering av gods i logistikkedjan. Att idag förvara tompallar och emballage utomhus, med direkt angrepp av sol, regn, snö och inte minst luftföroreningar, är för många direkt otänkbart.

PMH-Hallen lämpar sig mycket väl till lagring av alla typer av pallar och emballage som rör sig i logistikkedjan, exempelvis träpall, plastpall, pallkragar, engångsemballage och returemballage. PMH-Hallen erbjuder en rationell och ekonomiskt fördelaktig lagerlösning för pall och emballagelager. PMH-Hallens pallager kan även byggas som Torrluftlager (avfuktat lager) så ni kan säkerställa en trygg och säker förvaring utav ert emballage.

PMH-Hallens pallager kan förses med önskat tillval såsom belysning, fönster, gångdörrar, portar, snörasskydd, logotyp efter specifikation och beställning. Pallagret kundanpassas för att bli idealt för just er verksamhet och kan levereras från 8-50 meters fribärande bredd med valfri längd.
Emballagelager - Pallager pallförvaring
Emballagelager
Lagerhall för pallförvaring sidvy
Emballagelager sidvy
Emballagelager ifrån ovanför
Emballagelager ovanvy
Emballagelager ifrån sidan
Emballagelager sidvy

Ladda ner broschyrer för Emballagelager, Pallager & pallförvaring

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.