IndustritältIndustritältIndustritältIndustritältIndustritält

Industritält

Vi erbjuder industritält för lagring av gods. Om man önskar kan man isolera industritältet eller avfukta det om det lagrade materialet kräver det. Industritältet kan anpassas med olika tillval för ditt behov.

 

✓ Över 40 år i branschen

✓ Över 3000 levererade industritält sedan 1974

✓ Underhållsfritt material

✓ Kostnadseffekt lokalyta

✓ Korta ledtider

 
 
 
 

Industritält den snabba ekonomiska lösningen

Vid plötsligt uppkomna lagerbehov är industritält den enkla och snabba lösningen. Industritält skräddarsys utifrån kundens behov och möjlighet finns att styra bredd, längd och höjd. Utöver detta kompletterar man industritältet/ PVC-hallen med portar, belysning, avfuktning, isolering m.m.
 
Storlek/Färg
Industritält finns i fribärande bredder från 8 upp till 40 meter och på längden är det i standard 4-meters intervaller och hur långt man behöver. Den fria höjden ute vid sidan under fackverket är styrande och denna kan fås i intervaller av jämna meter. Det finns ett antal standardfärger att välja mellan och färgsättningen kan göras enligt önskemål, oftast utförs taket med vit ljusgenomsläpplig duk som dagtid ger ett behagligt ljus utan extern belysning. Tältet kan även kompletteras med en logotype i den storlek, färg och det tryck som önskas.
 
Dimensionering
Industritältet dimensioneras utifrån Europeiska Konstruktions Standarderna (EKS) samt Boverkets regler. Ingångsvärden blir för respektive kommuns bestämda snö- och vindlaster.
 
Anpassningar
Industritältet kan anpassas efter befintlig verksamhet och byggnation. T.ex. kan tältet dockas direkt mot befintlig byggnad eller så ansluts det med en förbindelsegång till befintlig port.
 
Bygglov
Alla industritält, PVC-hallar, tälthallar och lagertält kräver bygglov inom detaljplanerat område. Vi erbjuder kostnadsfri hjälp genom bygglovsprocessen där vi tillhandahåller ritningar, kontrollplaner och övrig dokumentation.

Montage av Industritält

Vi erbjuder alltid montage av våra industritält som utförs av våra professionella montörer oavsett var i landet vi befinner oss. Det som krävs för att göra ett bra montage är endast en någorlunda jämn hårdgjord yta t.ex. en befintlig alfaltsplan. Vid osäkerhet över underlaget eller andra frågor, besöker vi er gärna för en bedömning och utlåtande.
Pallställ för lagertält
Tillval pallställ
Avfuktare lagertält
Tillval avfuktare
Påkörningsskydd lagertält
Tillval påkörningsskydd
Bulkvägg lagertält
Tillval bulkvägg

Industritält Pris

Vi räknar på varje objekt utifrån kundens specifikation och förutsättningar. I vårt pris ingår alltid montage och frakt. Finansiering av industritält kan ske genom rent köp, hyra eller leasing. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Leveranstid av PVC Hall

Leveranstiden är väldigt kort och som ett exempel kan vi leverera ett 1000 m² stort industritält på ca 5-6 arbetsveckor.

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.