Tjänster Flytt av hallTjänster Flytt av hallTjänster Flytt av hall

Flytt av hall

Om din verksamhet förändras eller flyttas, kan ni ta med er lagerhall. Detta ger flexibilitet till ert företag. 

  • Enkel att flytta
  • Flexibilitet
  • Ny lageryta - samma hall 

 

 
 
 
 

Låt oss flytta din lagerhall

En av PMH-Hallens stora fördelar är att den är flyttbar. Vid utbyggnad av er verksamhet, kanske ert lagertält inte är optimalt placerat, och ni har då möjligheten att flytta den till en annan plats. Vi flyttar era hallar, kortare eller längre sträckor. Om ni vill flytta er hall en liten bit bara, finns det en möjlighet att vi inte behöver demontera hela hallen utan flytta den i sektioner eller t.o.m hel. Skall hallen flyttas en längre sträcka demonteras den helt och dukarna viks ihop på ett sätt som underlättar ett bra återmontage.
 
Givetsvis görs en översyn av hallen och dess delar samtidigt med en flytt. Det finns också möjlighet att göra kompletteringar i utrustningen, såsom portar, gångdörrar, avfuktning, belysning och förbindelsegång mm. Det finns även en möjlighet att förlänga eller förkorta hallen i samband med flytten, om det behövs, eller sätta en förbindelsegång så att det enkel går att nå hallen från en annan byggnad.
 
Tänk på när ni vill flytta en lagerhall, att ett nytt bygglov behöver sökas. PMH är hjälper er med dokumentation som behövs för detta.

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.