Förrådstält

Förråd som åtgärdar Ert förvaringsbehov

Två blåa förrådstält

Smarta lagerlösningar 

Förrådstält från PMH finns i olika storlekar samt i flera utföranden och har många positiva funktioner jämfört med vanliga byggnader.

Tälten är uppbyggda på ett utvecklat byggsystem med standarddelar och kan enkelt förlängas, flyttas eller säljas om behoven förändras. Hallduken är ljusgenomsläpplig hallduk som ger ett klart dagsljus över hela golvet. Det finns inga störande pelare i vägen och tälten är producerat i underhållsfritt material. Produktionen ligger i Sverige och med kort leveranstid. Hallens anpassas efter Ert behov och utrustas därefter. 
 

Pris på förrådstält, lagertält, tältlager och plasthall

Pris på dessa hallar räknas ut för vart objekt utifrån parametrar så som placering, snözon, bredd/längd och höjd. I vårt pris ingår alltid montage och frakt. Kontakta oss för ett pris på just ditt lagertält.

 

Tillbehör till förrådstält 

Våra förrådstält kan skräddarsys med ett stort antal tillval. Exempelvis så kan förråden utrustas med flera olika portyper, dörrar samt fönsterlösningar enligt Ert önskemål. Förrådstält kan även erhållas med öppen sida, plåtklädda väggar, avfuktat utförande samt i olika isolerade versioner. Snörasskydd, förbindelsegång mot befintliga byggnader samt belysning är andra exempel på tillbehör som finns tillgängligt.

Läs mer om alla tillbehör här. 

 

Vi hjälper med projektplaneringen 

Det är Era önskemål som styr. Vi projektplanerar, producerar och levererar varje detalj för ditt förrådstält, exakt enligt dina krav. Mångsidighet är vår styrka.
 

Kontakta PMH

Om du vill ha mer information om förrådstält så ber vi er att kontakta oss. Det kan göras via kontaktformuläret till höger eller via telefon till några av våra kontor. Ladda gärna ner vår presentationsbroschyr.

 

Mer om PMH Förrådstält

 

Hyra eller köpa ett förrådstält?

Ibland uppstår det ett behov när man kan behöva extra lagerutrymme eller plats verksamhet under en kortare period. Förutom att sälja så erbjuder PMH att även leasa eller hyra förrådstält.

Vi hjälper dig med att komma fram till bästa lösningen för ditt behov. 
Bild tagen inuti ett blått förrådstält

Jag vill bli kontaktad om förrådstält

Företag:*
Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Meddelande:
Läs om vår integritetspolicy