Användningsområde FörsäljningshallAnvändningsområde FörsäljningshallAnvändningsområde FörsäljningshallAnvändningsområde FörsäljningshallAnvändningsområde Försäljningshall

Försäljningshall

Försäljningshall och butikshall är ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt att växa med sin försäljningsframgång. Med en försäljningshall från PMH får du en kostnadseffektivt försäljningsyta.
 
 
 
 

Butikshall med kostnadseffektiv butiksyta

Försäljningshallens ljusgenomsläppliga tak skapar en ljus och behaglig försäljningsyta för era kunder. Försäljningshallen/butikshallen passar utmärkt inom de flesta försäljningsområden där ni vill utöka försäljningsytan med en kostnadseffektiv och hållbar lösning. Hallens butiksyta kan inredas efter egna önskemål för att passa idealt för just er verksamhet.

Fördelar med en försäljningshall från PMH är att hallen är konstruerad med pelarfri golvyta för att få ut så mycket försäljningsyta som möjligt, hallen är även konstruerad ljusgenomsläpplig takduk som genom dagsljuset och ger en väldigt behaglig försäljningsmiljö. Utöver detta är hallen tillverkad i underhållsfritt material och har en kort projektering/byggtid från beställning. Försäljningshallen ger ditt företag en stor försäljningsyta till en låg investeringskostnad.

Försäljningshallen ger även stor flexibilitet i sitt utförande och konstrueras med en bredd från 8 meter upp till hela 50 meter utan begränsning på längd. Försäljningshallen går snabbt att montera och även relativt enkel att förflytta. Om man behöver utöka sitt lager och försäljnings kan man även förlänga hallen på ett enklare sätt än med en konventionell byggnad – med till en lägre kostnad.

Ladda ner broschyrer för Försäljningshall

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.