Användningsområde VirkeslagerAnvändningsområde VirkeslagerAnvändningsområde VirkeslagerAnvändningsområde VirkeslagerAnvändningsområde Virkeslager

Virkeshall och virkeslager

Virkeshall och virkeslager från PMH är ett smart och kostnadseffektiv alternativ för lagring utav virke och trävaror.  Virkeshallen/virkeslagret är konstruerad med en pelarfri golvyta för optimal lagringsyta och åtkomst inne i lagret.
 
 
 
 

Virkeshall och virkeslager för lagring av alla typer av trävaror och virke

Virkeshall från PMH lämpar sig mycket väl till lagring av alla typer av trävaror. Sågat, torkat eller hyvlat virke kan med fördel lagras i en virkeshall från PMH-Hallen. Även förädlade trävaror typ spånplatta, limträ, trägolv och snickeriprodukter kan förvaras i våra virkeshallar och virkeslager.

Virkeshallen för Lättåtkomligt gods grundar sig på PMH-Hallens Protecthall med öppen sida. Denna hall är ideal för lagring utav virke/gods för snabb och enkelt utlastning och hantering.

Virkeslager för gods med låg fuktkvot t.ex. torkat virke lagras bäst i ett PMH Torrluftlager (avfuktat).

Virkeshallens och virkeslagrets utrustning kundanpassas efter önskemål och behov, Virkeshallen/virkeslagret kan utrustas med avfuktare, belysning, portar, fönster och mycket mer.

Virkeshallens/virkeslagrets storlek kundanpassas med en bredd från 8 meter upp till hela 50 meter, och den kan i princip vara hur lång som helst enligt behov och specifikation.

Ladda ner broschyrer för Virkeshall och virkeslager

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.