Tälthall

Tälthallar är en snabb och färdig lösning ert lokalbehov

Flera blåa tälthallar

Skräddarsy din tälthall 

PMH's tälthallar kan erhållas i valfri längd, bredd och höjd. Tälthallarna kan kopplas samman i många olika formationer, vilket även gör det enkelt att låta hallarna växa med behovet. Möjligheterna är många och begränsningarna få med en tälthall då det även finns ett stort antal tillbehör och tillval. Vi erbjuder allt från skjutportar, vikportar och takskjutportar till integrerade bulkväggar, logotyp/tryck samt pallställ. Tälthallen går även att köpa, leasa eller hyra. Vi tillhandahåller alla finansieringslösningar.
 

Användningsområden

Våra tälthallar kan användas för många olika uppgifter, exempelvis:
  • Produktionslokal
  • Lagerlokal
  • Bilhall
  • Försäljningshall
  • Båtförvaring
  • Återvinning
  • Bioenergi
  • Salt/Sand

 

Anledningar att välja en tälthall från PMH 

Det finns flera goda anledningar att välja en tälthall från PMH. Anskaffningskostnaden är låg och hallarna har en mycket kort byggtid till skillnad från traditionella fastigheter. Vi erbjuder personlig rådgivning kring val av hall och utrustning samt hjälper till med projektplanering från beställning till leverans. Vi besöker er gärna och ser på era förtutsättningar och möjligheter.

Kontakta oss så hjälper vi Er att hitta rätt tälthall för Ert företags behov. Glöm även inte att ladda ner vår presentationsbroschyr.

 

Mer om tälten

 

Storlekar och dimensioner

Tälthallarna finns i bredd från 8 till 40 meter i 4 metersintervaller. Längden är valfri. Hallen finns i olika höjder. Tälthallen dimensioneras i snöklass 1,0-3,5. Stålstommen är CE märkt enligt EN 1090-1.

 

Hyr en tälthall

Man kan hyra en tälthall, de finns i tre olika standard moduler 10x12 m, 12x15 m eller 15x16 m. Modulerna av samma storlek kan kopplas ihop för att göra hallen längre.
Inomhusbild tagen från en tälthall

Jag vill bli kontaktad om tälthall

Företag:*
Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Meddelande:
Läs om vår integritetspolicy