Maskinhall

Maskinhall

Maskinhallar i plåt och duk eller helt i duk för kostnadseffektivt skydd av maskiner och fordon.

  • Kostnadseffektiv
  • Finns i plåt & plastduk
  • Robust konstruktion
  • Kort leveranstid

 

 
 
 
 

Maskinhall i plåt eller duk

 

Våra maskinhallar är konstruerade utan några bärande stolpar eller pelare inuti hallen, vilket ger gott om utrymme för enkel manövrering vid inplacering och placering av maskiner inuti maskinhallen.

 


Maskinhall plåt


Våra maskinhallar i plåt har en robust och hållbar design som är perfekt för användning i tuffa miljöer. Taket är tillverkat av en ljus plastduk som släpper igenom dagsljuset, vilket ger en naturligt upplyst golvyta under dagens ljusa timmar.

 

Våra maskinhallar i plåt finns i standardbredd från 8-40 meter med valfri längd, indelad i 4 meters-sektioner. Stålstommen dimensioneras efter snözonen som gäller för just er kommun.

 

En maskinhall i plåt från PMH går att fås i en mängd olika färger så den enkelt kan anpassas till andra närliggande byggnader.

 

 

Maskinhall plastduk


En maskinhall med plastduk från PMH-Hallen erbjuder en kostnadseffektiv lösning som snabbt kan sättas upp. Dukmaterialet i maskinhallen består av en stark PVC-belagd polyesterväv som ger en tålig yta med hög drag- och rivhållfasthet. Duken är dubbellackerad, vilket resulterar i en glatt yta som gör att regn och snö enkelt rinner av taket.

 

 

Maskinhall port
Port för inkörning av maskiner
Isolerad maskinhall
Insida av maskinhall

Bredd & längd


Vi har ett brett utbud av maskinhallar i olika storlekar och konfigurationer för att kunna skräddarsy lösningen efter dina specifika behov för maskinlagring. Våra maskinhallar erbjuds i flera standardbredder, inklusive 8, 10, 12, 15, 18, 20, 24, 26, 30, 36 och 40 meter. Om du behöver en maskinhall som är bredare än våra standardalternativ, tveka inte att kontakta oss. Vi arbetar gärna med dig för att hitta en skräddarsydd lösning som passar perfekt för ditt ändamål.

Höjd


Eftersom maskinhallen har en bågformad konstruktion, varierar höjden naturligt, med den högsta punkten i mitten och en lägre höjd på sidorna. Den viktigaste höjden att beakta är den fria höjden vid sidan av fackverket. Hos PMH-Hallen är vi flexibla och kan anpassa höjden enligt dina specifika behov och krav.

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.