01 JAN

Träffa vår säljare Peter Stigsson

 
 
Träffa vår säljare Peter Stigsson
Hallå där....
 
PETER STIGSSON
Säljare PMH-Hallen
 
VAD GÖR DU SOM SÄLJARE PÅ PMH-HALLEN OM DAGARNA?
Som säljare är min huvudsakliga uppgift att prata med kunder och lösa deras problem. Dels när det gäller byggnation av ny hallar men även när det gäller hallar som ska byggas om och repareras. Jag kommer med förslag och bra lösningar för kunderna och därefter kommer jag med offerter. Jag är mina kunders yttersta kontakt när det gäller offertförfrågningar, order och montage.
VAD TRIVS DU BÄST MED I DITT ARBETE?
Jag trivs bäst med mina kollegor. Rent försäljningsmässigt så trivs jag bäst med när man lyckas lösa ett bekymmer åt en kund som kunden själv inte kunde identifiera från början. När kunden sen kommer tillbaka och säger att det är bättre än vad dem kunde tänkt sig är jag nöjd, men det allra bästa är när dem ringer upp några år senare och köper ytterligare en hall!
HUR LÄNGE HAR DU VARIT PÅ PMH OCH VAD HAR DU GJORT?
Sen 2010 har jag varit en de av PMH det vill säga under 14 år, där jag främst arbetat som säljare. Innan min tid på PMH hade jag erfarenhet som fönstersäljare, drev ett café och innan det sålde jag olika typer av larm och övervakningssystem.
VAD SER DU FÖR UTMANINGAR FRAMÖVER INOM DITT OMRÅDE?
Jag ser fram emot att få den nya organisationen på plats, så att jag kan fokusera mer på att hitta dem bästa lösningarna för våra kunder.
NÄMN EN SAK OM DIG SOM INTE SÅ MÅNGA KÄNNER TILL.
Jag är väldigt pricksäker ????
 
Är du intresserad av att veta mer?
Kontakta mig på [email protected]