27 MAR

Träffa vår säljare Mathias Johansson

 

Träffa vår säljare Mathias Johansson

Hallå där....
MATHIAS JOHANSSON
Säljare PMH-Hallen# VAD GÖR EN SÄLJARE PÅ PMH-HALLEN OM DAGARNA?
Dagarna för en säljare på PMH-hallen har stor variation.
En del dagar är man ute på resande fot för att besöka båda nya och befintliga kunder. Eller kanske ett pågående montage. Andra dagar sitter man på kontoret och jobbar med att ta fram offertunderlag, assisterar med underlag för bygglovsansökan och en massa där emellan.

# VAD TRIVS DU BÄST MED I DITT ARBETE?
Det är stor variation på hur kunden kommer nyttja våra hallar och att hitta den perfekta lösningen och klura fram lagerlösningar utifrån kundens behov är det bästa med mitt arbete.

# NÄMN 3 FÖRDELAR/USP:AR MED EN HALL FRÅN PMH-HALLEN
1. Flexibla lagerhallar.
Vi skräddarsyr hallarna efter dina olika behov och krav. T.ex. kan vi leverera isolerade eller avfuktade hallar. Har verksamheten förändrats med tid så kan finns möjligheten att förlänga eller flytta hallen.
2. Snabbt montage.
Montagetiden för en PMH-hall varierar beroende på storlek och lösning. I många fall pratar vi om några få veckor från att montörerna kommer ut tills att hallen är monterad och klar.
3. Vår personliga service.
PMH är ett familjärt bolag med härliga medarbetare och en lång erfarenhet inom lager- och lyftlösningar. Skulle funderingar framkomma så är vi bara ett telefonsamtal bort.

# VAD SER DU FÖR UTMANINGAR FRAMÖVER INOM DITT OMRÅDE?
Vi på PMH-hallen har som mål att vi ska växa och plocka mer marknadsandelar. Det är en väldigt rolig utmaning som med bra driv kommer klaras galant.

# NÄMN EN SAK OM DIG SOM INTE SÅ MÅNGA KÄNNER TILL
Jag klipper mitt hår själv. Jag tröttnade på att alltid behöva boka en tid för att åka och klippa mig. Så jag lärde mig hur jag gjorde det själv och har klippt mig själv i ca 2 års tid nu. Det är väldigt skönt att kunna klippa sig precis när man vill.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Hör av dig på [email protected]