Tillval Plank/Betong BulkväggTillval Plank/Betong BulkväggTillval Plank/Betong BulkväggTillval Plank/Betong BulkväggTillval Plank/Betong Bulkvägg

Plank/Betong Bulkvägg

För bulklagring förses PMH-Hallen med bulkvägg av plank eller/och betong. Vi dimensionerar bulkväggen utifrån densitet och rasvinkel på aktuellt material.

  • Plank eller/och betong
  • Effektiv bulklagring
 
 
 
 

Betong- / Plankvägg för lagring av bulkmaterial

PMH-Hallen kan enkelt utrustas med en invändig plankvägg för att optimera lagring av bulkmaterial inne i hallen. 
 
Det finns två olika material att välja på när man vill ha en bulkvägg i sin lagerhall; trä eller betong. En bulkvägg i trä integreras i stommen på så sätt att vid tillverkningen av benen sätts fästen där man enkelt kan sätta plank så högt upp som man vill ha bulkväggen.
 
Vill man använda betong finns det två olika varianter att välja på; nedgrävda L-stöd alt. T-stöd att sätta längs med väggarna, eller den lite mer flexibla varianten med flyttbara klossar i betong som man kan bygga som legoklossar. Detta alternativ går även att använda om man vill komplettera i efterhand i en befintlig lagerhall.
 
Bulkväggarna dimensioneras utifrån det lagrade godsets densitet, rasvikel och lagringshöjd. Vi hjälper er att välja vilket alternativ som passar bäst för just det material ni ska lagra i ert lagertält.

Ladda ner broschyrer för Plank/Betong Bulkvägg

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.