Protecthall Protecthall Protecthall Protecthall Protecthall

Protecthall

Protecthallen är ett effektivt sätt att skydda material och samtidigt få lätt åtkomst till godset. Skärmtaket finns i olika utförande, storlekar och färger.

  • Enkel åtkomst till gods
  • Utan hindrande pelare
  • Valfri öppen bredd
  • Enkel att flytta
  • Snabb leveranstid
 
 
 
 

Lagerhallen som är det perfekta väderskyddet

Protecthall är det fristående skärmtaket,  som  skyddar ditt gods. Protecthallen produceras på mycket kort tid beroende på ett väl utvecklat system med standardkomponenter. Väderskyddet är snabbt och lätt att montera och demontera. Om behoven ändras kan det fristående skärmtaket enkelt byggas till, flyttas eller avyttras. Flexibiliteten för denna hallen är väldigt stor. Det är en förhållandevis låg investeringskostnad och kort leveranstid.

 

Öppningen i väderskyddet kan man göra så bred som man behöver, allt från en mindre öppning till hela gaveln. Då hallen utsätts för vindlaster säkerställs stabiliteten genom vindnät i hallens bakre gavel som släpper genom luften och därmed minskar lufttrycket.  Ni kan få er företagslogo tryckt på PMH's alla hallar. Ett väderskydd står ofta placerad att den kan vara fördelaktigt att sätta sin logo på det. Protecthallen kan även användas som en förlängning av en vanlig hall som ett effektivt väderskydd och lastzon.

öppen yta väderskyddat arbetstält
Öppen yta
bygga väderskyddat arbetstält snabbt
Snabbt tillgängligt
väderskyddat arbetstält
Väderskydda dina produkter

Kräver din godshantering lättåtkomlighet?

 

Protecthallen har en stor öppning som gör det snabbt och lätt att komma åt materialet  man förvarar under tak. Protecthallen har en stor öppen yta som gör det enkelt att hantera godset. Det finns inga pelare som hindrar placeringen av godset. Hallen förses med dukklädd gavelspets som tar mycket av väder och vind, trots den stora öppningen. Denna gavelspets sätt på önskad höjd.

Vindstabilitet

Trots att Protecthallen har en stor öppning uppfylls krav och normer på vindstabiliteten. Detta uppnås genom ett sitter ett vindnät i den bakre gaveln, som ser till att luften går genom hallen och minskar på så vis på lufttrycket.

 

Öppning

Protecthallen har som standard öppen gavel med en täckt gavelspets. Höjden på gavelspetsen är valfri, men monteras normalt sett på benets frihöjd. Om behov finns, kan duken på gavelspetsen tas bort och man får ett helt fritt utrymme upp till takstolen. Protecthallen kan även förses med öppning i båda gavlarna för fri passage, och blir då en så kallad dubbelprotect.

Storlekar

Beroende på markförhållande, kan hallens öppna bredd vara upp till 40 meter. Standardbredderna är som på lagerhallen : 8-10-12-15-18-20-24-26-30-36-40 meter. Hallen tillverkas som standard i 4-meterssektioner, så längden på hallen är allt från 4 meter upp till så långt ni vill. Höjden kan fås från 3 meter och sedan högre i jämna meter. Ni väljer storlek efter vad ni behöver i er verksamhet.

 

Logotype

Protecthallens öppna gavel är täckt med en gavelspets som lämpar sig mycket väl för att sätta en logotype. Här blir den väl synlig. Kontakta oss för förslag och exempel. Det vi behöver för bästa slutresultat är en vektoriserad fil på logotypen typ .eps.

Se film för Protecthall

 
PMH-Hallen, 40 år på marknaden
PMH-Hallen den svensk konstruerade lagerhallen för lager, produktion och uthyrning. Lagerhallen kan erhållas i valfri längd och bredd samt har en fri, ljus golvyta utan pelare. Se filmen om PMH-Hallen »
 
 
PMH-Hallen, väx med Er framgång
PMH-Hallen kundanpassas enligt önskemål för att vara idealisk för varje enskilt uppdrag och verksamhet. Vi har sedan 1974 levererat mer än 3000 lagerhallar till nöjda kunder runt om i Sverige. Se filmen väx med Er framgång »
 

Frågor om produkten?

Har du frågor om produkten, vill lägga en beställning eller begära offert – vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.