13 NOV

Hyra lagerhall, lagerlokal & tälthall

Skrivet av Sonny Karlsson
 

Om att hyra lagerhall

PMH-Hallens konstruktion är utav världsledande kvalité för både flexibla och fasta lagerbyggnader för företag som vill expandera sitt lager och lokalbehov tillfälligt eller permanent. PMH-Hallens konstruktion har utvecklats in i minsta detalj sedan mitten på 70-talet när PMH International AB grundandes. Och vi kan därför utlova att ni som väljer att hyra en lagerhall, lagerlokal eller tälthall från PMH-Hallen får en ordentlig och pålitlig konstruktion som tål att jämföras mot konkurrenternas lagerhallar/tälthallar.
 

Fördelar med att hyra lagerhall, lagerlokal och tältlager

Att välja att hyra en lagerhall/tälthall från oss har sina fördelar. Inte minst att det är pålitligt och säkert att välja oss som er hall leverantör då vi har lång erfarenhet och verksamhetstid inom branschen med god renommé. Utöver detta så har våra hallar en del funktioner som både vi och våra kunder värdesätter högt. Våra hyrhallar kan exempelvis förlängas genom sammankoppling av två eller flera moduler/lagerhallar och även anslutas mot befintligt byggnad. Detta möjliggör en stor frihet för er som kund att ni får en flexibel lagerbyggnad där ni själva kan expandera eller reducera lagerytan efter behov beroende på högsäsong/lågsäsong och högkonjunktur/lågkonjunktur eller allmänt inkomna uppdrag som kräver större arbetsyta. Utöver detta konstrueras hallbyggnaden med ett vitt ljusgenomsläppligt tak vilket ger ett behagligt dagsljus över den pelarfria golvytan som främjar en god arbetsmiljö och produktionsnivå inne i hyrhallen.
 
Hyra lagerhall, lagerlokal & tälthall
 
 

Storlekar på hyrhallar:

Våra hyrhallar finns i fyra standard moduler, observera att vid större lagerbehov kan våra hyrhallar kopplas ihop med varandra eller anslutas till befintlig byggnad.
  • 120 m2 - 10 x 12 x 3 m
  • 120 m2 - 10 x 12 x 4,4 m
  • 180 m2 - 12 x 15 x 4 m
  • 240 m2 - 15 x 16 x 4,5 m
Hyrhallarna uthyrs som standard med skjutportar med yttermått från 3x3 m upp till 4x4 m beroende på vilken storlek på hyrhall ni väljer. 
 

Specialmått på förfrågan för hyrhallar

Önskar ni en hyrhall i annan storlek utöver våra standard moduler? PMH-Hallens primära uppdrag när vi säljer lagerhallar är att sälja in kundanpassade lösningar som är optimerade för varje enskild verksamhet. Därför kan vi till viss del även vara flexibla när det gäller specialförfrågningar för hyrhallar. Tveka inte att höra av er via e-post [email protected] alternativt ringa oss på 020 - 212 999.
 
Hyra lagerhall, lagerlokal & tälthall
 

Monteringsinformation för hyrhall

Placering: Grus- eller asfaltsplan etc.
Förankring: Dubbla förankringsjärn
Monteringstid: 2-3 dagar (beroende på storlek)
Bygglov: Ja, inom detaljplanerat område
 

Extrautrustning

Vid hyra av lagerhall kan man givetvis komplettera med extrautrustning och tillbehör såsom belysning, avfuktningsaggregat, fläktar eller uppvärmningsaggregat, påkörningsskydd m.m. Allt efter behov och önskemål.

Hyr lagerhall av proffs

Vi är proffs på det vi gör, och kan därför på ett professionellt och tillmötesgående sätt hjälpa er hela vägen med hyrhall när ni går i tankar om att expandera verksamhetens lageryta. Vi hjälper er från idé tills hyrhallen står färdigställd. Vi erbjuder därmed paketerade helhetslösningar för hyrhallar där allt ingår såsom:
  • Bygglovshjälp
  • Projektering
  • Montage
  • Finansiering

Vad kostar det att hyra lagerhall & tälthall

Hyrkostnader för en lagerhall beror på olika faktorer. Storlek, tillbehör, hyrtid, snözoner och andra förutsättningar är det som påverkar en prissättning. Vi offererar därför varje projekt enskilt efter era behov och önskemål.

Frågor om att hyra lagerhall? Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 020 - 212 999
Helgfria vardagar 08-16.30 (lunchstängt 12-13)

Ni hittar mer allmän och teknisk information om att hyra lagerhall här

 
 
Skrivet av Sonny Karlsson
  Nyheter