13 JUN

3PL Tredjepartslogistik

Skrivet av Sonny Karlsson
 

3PL Tredjepartslogistik Lager

 

Lager för 3PL / tredjepartslogistik. En växande marknad i takt med den ökade e-handeln och försäljningen online.

 

Vad är 3pl?

Fler och fler företag väljer idag att lägga ut logistik och lager i takt med den växande e-handeln och försäljningen online. Man talar då om något som heter tredjepartslogistik, förkortat 3PL. Detta är en tredje part som sköter flödet mellan företaget som säljer produkten och kunden som köper den. En annan mening man använder sig av när man anlitat ett 3pl är att man outsourcar sina produkter. Detta är ett effektivt sätt för säljare och e-handlare att få mer tid över till annat.

 

3PL Tredjepartslogistik
3PL Tredjepartslogistik

Vad kan vi erbjuda logistikföretag & 3PL?

PMH-Hallen har verkat på den Svenska och Europeiska marknaden i över 40 år. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap med en utvecklad kvalités lagerhall kan vi erbjuda 3pl och logistikföretag en komplett helhetslösning / lagerlösning.

 

Helhetslösning för 3PL och logistikföretag? 

När ni väljer att bygga upp ert 3pl lager med en Lagerhall från PMH som grund, så är begränsningarna små. Våra lagerhallar är byggda för att anpassas efter varje enskild kund i storlek, interiör och exteriör och kan byggas som både dukklädd och plåtklädd. Utöver dessa tillval väljer ni även till dörrar, portar, lastkaj, isolering, uppvärmning m.m.. Vår lagerhall fungerar därför utmärkt som helhetslösning till 3pl och logistik.

 

Vi erbjuder mer än Lagerhallar för 3PL och logistikföretag

Utöver lagerhallen erbjuder vi även nyckelfärdiga lösningar med pallställ, belysning, och övrig interiör som gör att ni snabbt och enkelt kan utöka ert nya 3pl lager och komma igång. 

 

 

Kom ihåg! Våra lagerhallar har kort byggtid för en effektiv uppstart!

3PL Tredjepartslogistik
Helhetslösningar: Logistikcenter och 3PL med pallställ från PMH-Hallen

 

Arbetsprocessen och transportflödet

Att sköta arbetsprocessen och transportflödet i en lagerhall från PMH är lika bra som vilken annan byggnad som helst - fast till en lägre uppbyggnadskostnad jämfört med en konventionell byggnad. 

 

Vad kostar ett 3pl lager?

3pl och logistiklager från PMH är anpassade efter varje enskilt företag och dess förutsättningar och arbetsmetoder, därför finns ingen standard pristariff. Vänligen kontakta vår säljavdelning för prisuppgifter.

 

Kontakta oss för mer information om lagerhall för 3PL och tredjepartslogistik:

Tel: 020-212 999

E-post: [email protected] 


 
 
Skrivet av Sonny Karlsson