Väx med oss på PMH-Hallen, leasa din lagerhall


Att växa och utveckla ens företag ska vara enkelt, man ska inte behöva vänta med nödvändiga investeringar som gör skillnad för den dagliga verksamheten. Det är därför ni kan leasa våra lagerhallar.

Det är ett smart sätt att få den lagerlokalen ni behöver idag och i framtiden, utan att binda ert kapital med en stor engångsbetalning.

Många har redan upptäckt fördelen med att leasa sin lagerhall hos oss. Över var fjärde lagerhall vi levererar är på leasingavtal och vi har levererat mer än 3000 hallar. Med över 46 års erfarenhet vet vi vad som krävs för en lyckad lagerhall.

Så vänta inte med lagerhallen som gör skillnad för er verksamhet.


Så fungerar leasing av lagerhallar hos PMH-Hallen


Ni får full nyttjanderätt även om ni inte äger Hallen.
När ni leasar från oss så får ni full nyttjanderätt och kan fritt disponera din lagerhall som ni vill. Hallen utgör i normalfallet full säkerhet för själva leasingen.

Vad kan jag leasa hos PMH-Hallen?
Hos oss på PMH-Hallen kan ni leasa alla våra lagerhallar fullt utrustad med alla tillbehör. Det betyder ni kan få en lagerhall som är anpassad efter just era behov och förutsättningar.

Hur lång är en leasingperiod?
Leasingtiden anpassas till utrustningens ekonomiska livslängd. Månadskostnaden påverkas av utrustningens värde och leasingavtalets längd. Ni kan välja mellan 24, 36 eller 60 månaders avtal.

Vad händer efter leasingperioden?
Efter avtalstiden går ut kan ni förlänga din leasingtid eller köpa loss din lagerhall som till restvärde


Ekonomiska fördelar med leasing


Ni påverkar inte ert kreditutrymme
När ni leasar en lagerhall binder ni inte upp det egna kapitalet. Detta ger er ekonomiska förutsättningar att kunna finansiera andra delar av er verksamhet.

Det är enkelt att budgetera då ni känner till leasingavgiften i förtid
När ni leasar känner ni i förväg till leasingavgiften för hela avtalstiden. Detta gör det enkelt att planera både budgeteringen och likviditeten.

En PMH-Hall är 100% avdragsgill
En leasad lagerhall bokförs som en rörelsekostnad och påverkar därmed inte er balansräkning. Den är 100% avdragsgill, vilket möjliggör att ni kan dra av den som en kostnad och därmed även lyfta hela momsen på hyran.

Det påverkar endast resultaträkningen
Då en lagerhall inte tas upp som en tillgång i balansräkningen så påverkas endast resultaträkningen under leasingtiden.


PMH-Hallen leasing är i samarbete med DLL

Vi samarbetar med DLL som är ett globalt finansbolag med djupgående branschkunskap och stort kundfokus. Företaget grundades 1969 och har tillgångar på över 30 miljarder euro.


Kontakta oss för leasing av din nya lagerhall

Tack för ni väljer att kontakta PMH International AB, Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till Er.