Plasthall och plasthallar

Plasthallar som enkelt kan användas till lager eller produktionsyta

Plasthall finns i olika färger. PVC-Hallen kan erhållas i olika färgkombinationer.
Plasthall från PMH är en bra och mycket kostnadseffektiv lösning jämfört med en permanent lagerbyggnad. PMH Plasthallar kan du antingen hyra, köpa eller leasa.

PMH levererar plasthallar som är skräddarsydda för Er. En pvc-hall kan användas både som temporär eller permanent byggnad. En plasthall kan efter behov enkelt förlängas eller minskas i storlek och vara på plats bara några veckor efter beställning.
 
En plasthall från PMH är en bra och mycket prisvärd lösning jämfört med en permanent lagerbyggnad. Kontakta någon av våra konsulter om du behöver offert för en plasthall. De hjälper ditt företag också att hitta en lösning om Ni behöver en mindre plasthall, eller är i behov av flera stora plasthallar.

Plasthallarna kan användas för b.la som lager, varm förvaring (isolerad), avfuktat lager, bulklagring av sand, salt, spannmål, pellets.
 

Användningsområde för Plasthallar & PVC-Hallar

Plasthallar lämpar sig ypperligt för lagring av plast, plåt, elekronik, bulkvaror, emballage och pallgods mm. Beroende på godset beskaffenhet kompletteras plasthallen med avfuktningsaggregat, fläktar och/eller isolering.

Plasthallens pris jämfört med konentionella lagerbyggnader är väldigt lågt.
Plasthall för lager

Jag vill bli kontaktad om plasthall

Företag:*
Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Meddelande:
Läs om vår integritetspolicy