PMH-Hallen använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
09 APR

Vi söker en säljare till PMH-Hallen

Skrivet av Niklas Håkansson
 

Vi söker en säljare till PMH-Hallen

Är du allmänt tekniskt/ekonomiskt intresserad och redo för ny utmaning? Har du en önskan om att arbeta på ett företag där du är med från start till slutprodukt? Vill du jobba i ett team där du kommer få en viktig roll för vår gemensamma framgång? Låter detta som dig, läs då vidare!

Information om jobbet:
Tjänsten är huvudsakligen inriktad på nyförsäljning samt eftermarknad av PMH-Hallen. Utöver detta ingår att delta i utveckling av PMH-Hallen samt support med bygglovs/kvalitetsdokumentation. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer delta hela processen från offert till slutprodukt.

Vi söker en säljare till PMH-Hallen


Exempel på arbetsuppgifter:
Välkommen till en tjänst där du utgår från Ystad men arbetar med alla Sveriges industriföretag som potentiell marknad. Du kommer på ett relationsinriktat vis sälja våra lagerhallar och bearbetningen sker nästan uteslutande genom mer- och relationsförsäljning där du representerar vår expertis gentemot kunden. Tjänsten innebär resande med uppskattningsvis 30-40 resdagar per år fördelat på ca 20 övernattningar. Vi växer genom hög kundnöjdhet, bra leveransförmåga och goda flexibla lösningar med stor kundnytta.

I säljprocessen kommer du utöver kundrelationerna arbeta med dokumentation kring kundaktiviteter i CRM-systemet Lime. Du agerar som en pålitlig partner kring rådgivning av våra lösningar. Det ingår även att hjälpa kunden med bygglovsdokumentation samt enklare ritningsunderlag i 2D-CAD.

 
Vi söker dig som:
-    Är strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ
-    Har grundliga kunskaper i Office programpaket
-    Bra kunskaper i svenska och engelska som du behärskar det i både tal och skrift
-    Erfarenhet av CAD är meriterande.
-    Erfarenhet från försäljning Business to Business ser vi som meriterande.

 

Vi söker en säljare till PMH-Hallen

Vi erbjuder:
Utbildning/fortbildning både internt och externt (exempelvis Bas P /BAS U samt CAD). Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel med korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter till utveckling över ett brett område. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi erbjuder god kamratanda med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter.För ytterligare upplysningar kontakta Håkan Persson, 0411-138 04. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast samt skickar in ditt CV. 

 

I denna rekrytering samarbetar PMH med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johan Sahlin +46 70 5717572 - [email protected] .

 Läs mer på HIREQ hemsida.


 Vi ser fram mot din ansökan!

 

 


 
 
Skrivet av Niklas Håkansson
  Nyheter