PMH-Hallen använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
17 JAN

Lagerhall – kund väljer termohall från PMH-Hallen

Skrivet av Andreas Ling
 

Lagerhall

 

När vår kund behövde en lagerlösning för förvaring av maskiner och fordon var en termohall i stålkonstruktion från PMH-Hallen ett givet val.

 

Termohallen är en isolerad lagerhall med ett kontrollerat inomhusklimat för att ge den bästa förutsättningen för det förvarade godset. Denna termohall är isolerad med dubbla plåtväggar. För att ytterligare minska värmeförlusterna installerade kunden en isolerad bottenplatta. Yttertaket är beklätt med duk för lång hållbarhet och innertaket är av teknisk-board för utmärkt akustik. Denna hall har även försetts med effektivt takavvattningssystem.

 

 

Lagerhall stålkonstruktion

Termohallens tekniska värden:

 

Snözon 1-4,5
Vindref 23-26 m/s , terrängklass 0-3
Beräknat K-värde vägg 0,45 W/m2 ºC
Beräknat K-värde tak 0,25 W/m2 ºC

 

 

Klimatanpassad lagerhall

Lagerhallen gjordes enligt kundens önskningar 22 meter i bredd, 52 meter lång och med en lägsta punkt på 5,5 meter i hallen och 8,1 meter hallens mitt.


Kunden behövde olika typer av portar för att optimera och effektivisera inkörning/utkörning av fordon och maskiner. Det som blev bäst för kunden var en mix av både elektriska takskjutportar och manuella vikportar, båda med infällda gångdörrar.
 


 
 
Skrivet av Andreas Ling
  Lagerhall